Algemene informatie

In de gemeente Rhenen wordt van alles georganiseerd. Op deze website kunt u zien welke activiteiten en vrijwilligersorganisaties er zijn in de gemeente Rhenen. 

Het Sociaal Portaal is continu in ontwikkeling

Dit betekent dat nog niet alle organisaties en activiteiten in de gemeente Rhenen op de Sociaal Portaal staan. Staat uw vrijwilligersorganisaties er nog niet op? Dan kunt u dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De gemeente verzorgt het beheer van de kaart. Natuurlijk zullen er ook nieuwe organisaties bijkomen en anderen verdwijnen. Het Sociaal Portaal blijft dan ook een levend ‘document’.

Oproep voor vrijwilligers

Vrijwilligersorganisaties kunnen op het Sociaal Portaal een oproep voor vrijwilligers plaatsen. Heeft uw vrijwilligersorganisatie een vraag naar vrijwilligers? Dan kunt u dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Een korte uitleg over het Sociaal Portaal

Achtergrondinformatie

Op 26 september is het sociaal portaal officieel gelanceerd. Tijdens deze bijeenkomst is een presentatie gegeven over de achtergrond van dit project. Hieronder vind u de slides van die presentatie. In onderstaand kader kunt u door de slides heen bladeren. 

Initiatief

Gemeente Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 75
3911 MG Rhenen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.